Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 dl pomerančového jujce, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce oleje, 3 stroužky prolisovaného česneku, lžička soli, lžička bazalky, pepř.

Vše důkladně promícháme a maso naložíme na několik hodin do ledničky. Grilujeme nebo pečeme na pánvi. Při grilování zbylou marinádou potíráme, při pečení na pánvi polijeme hotové maso na talíři.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.