Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, 3 lžíce rumu, lžíce vody, 1 lžíce medu, grilovací koření, rozinky .

V oleji rozmícháme koření s jednou lžičkou  medu, přidáme utřený česnek, rum s několika rozinkami a lžíci vody. Vše důkladně promícháme. Vzniklou marinádu necháme chvíli uležet a pak do ní maso naložíme, necháme marinovat přes noc a druhý den pečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.