Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 dl vody a 2 lžíce 8% octa, 1 cibulka, po 1 lžičce sekané petrželky, pažitky, sůl, 1/2 lžičky pepře, 3 žloutky, 1,25 dkg másla.

Vodu smícháme s octem a v ní povaříme drobně nakrájenou cibulku, pažitku, petrželku, sůl, pepř, až je cibule měkká. Pak odstavíme z ohně, zašleháme žloutky a šleháme ve vodní lázni, až začne omáčka houstnout. Za stálého míchání přidáváme po kouscích máslo. Směs se nesmí příliš ohřát, aby se žloutek nesrazil, proto hrneček, v kterém omáčku připravujeme, ponořujeme do vodní lázně vždy jen na chvilku. Podáváme k přírodní pečené nebo vařené zvěřině nebo k horké sekané.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.