Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg brusinkového kompotu, 40 dkg rybízového džemu, lžíce hořčice, 1 g zázvoru mletého, 1,5 dl červeného vína, 1 dl citronové šťávy, 10 ml worcesteru, 1 pomeranč (šťáva i kůra).

Rybízový džem, brusinkový kompot, červené víno a hořčici rozmícháme. Přidáme kečup, zázvor, worcesterovou omáčku, citrónovou a pomerančovou šťávu. Nakonec do omáčky dáme jemně nakrájené nudličky z pomerančové kůry podušené v malém množství vody. Vše dobře promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.