Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg brusinkového kompotu, 40 dkg rybízového džemu, lžíce hořčice, 1 g zázvoru mletého, 1,5 dl červeného vína, 1 dl citronové šťávy, 10 ml worcesteru, 1 pomeranč (šťáva i kůra).

Rybízový džem, brusinkový kompot, červené víno a hořčici rozmícháme. Přidáme kečup, zázvor, worcesterovou omáčku, citrónovou a pomerančovou šťávu. Nakonec do omáčky dáme jemně nakrájené nudličky z pomerančové kůry podušené v malém množství vody. Vše dobře promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.