Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

15 dkg meruňkové zavařeniny, 12 dkg naložených slazených brusinek, z 1/2 citronu šťáva, z 1/2 pomeranče šťáva, 3 lžíce rumu, 1/8 l červeného sladkého vína, 3-4 dkg tlučeného cukru, 1 lžička Worcesterové omáčky, 4 zrnka rozdrceného bílého pepře, trochu nastrouhané citronové kůry (pouze žlutá část), špetka soli.

Meruňkovou zavařeninu, brusinky, citronovou a pomerančovou šťávu, Worcesterovou omáčku, rum, cukr, sůl, víno, dobře v míse umícháme. Omáčku opepříme, přidáme citronovou kůru a promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.