Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

15 dkg meruňkové zavařeniny, 12 dkg naložených slazených brusinek, z 1/2 citronu šťáva, z 1/2 pomeranče šťáva, 3 lžíce rumu, 1/8 l červeného sladkého vína, 3-4 dkg tlučeného cukru, 1 lžička Worcesterové omáčky, 4 zrnka rozdrceného bílého pepře, trochu nastrouhané citronové kůry (pouze žlutá část), špetka soli.

Meruňkovou zavařeninu, brusinky, citronovou a pomerančovou šťávu, Worcesterovou omáčku, rum, cukr, sůl, víno, dobře v míse umícháme. Omáčku opepříme, přidáme citronovou kůru a promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.