Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg zelených rajčat, 1 kg cibule, 50 dkg mrkve, 1 menší květák, 10 červených paprik, 1 menší hlávka bílého zelí, 1 malá hlávka červeného zelí, 1 kg okurek nebo oloupaných a semeníků zbavených cuket, 2 lžíce soli.

Nálev: 1 Deko podle návodu, 1/2 l oleje.
Zeleninu dobře omyjeme, rajčata nakrájíme na osminky, cibuli nasekáme na jemno, mrkev nahrubo nastrouháme, květák rozebereme na růžičky a košťály nastrouháme, papriky nakrájíme na nudličky, zelí nastrouháme a okurky nebo cukety nakrájíme na kostičky. Vše promícháme a osolíme. Necháme do druhého dne prosolit. Zelenina pustí šťávu. Pak zeleninu znovu promícháme, přelijeme horkým nálevem z Deka s olejem a rozdělíme do sklenic. Zavíčkujeme a uschováme. Deko zeleninu dostatečně konzervuje, takže se nemusí sterilovat.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.