Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1,5 kg zelených paprik, 1 kg rajčat, 1/2 kg cibule, 2 dkg soli, 8 dkg cukru, 1,5 dl oleje, 1 dl octa.

Papriky a cibuli pokrájíme na nudličky, rajčata nakrájíme na měsíčky. Vložíme do většího hrnce, přidáme sůl, cukr, olej a ocet a dusíme při nižší teplotě 1 hodinu. Ze začátku, než zelenina pustí šťávu, stále promícháváme, později stačí promíchat občas. Po hodině nalijeme směs do zavařovacích sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme při 80°C půl hodiny. Získáme tak výborný základ pod masa na zelenině nebo pro přípravu leča.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.