Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg višní, 35 dkg želírovacího cukru, 3 dkg piniových oříšků, 3 dkg kokosové moučky, 1 sáček kyseliny citronové.

Omyté, vypeckované višně dáme do hrnce, posypeme je želírovacím cukrem a necháme 30 minut stát. V pánvi nasucho krátce opražíme piniové oříšky. Spolu s kokosovou moučkou a kyselinou citronovou je přidáme k ovoci. Přivedeme k varu a za stálého míchání asi 3 minuty vaříme. Zavařeninu nalijeme do větších sklenic (4 sklenice po 250 ml), otřeme okraje a zavíčkujeme. Dnem vzhůru ji necháme 15 minut tuhnout.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.