Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

90 dkg švestek, 1 cibule, 1 lžíce nastrouhaného zázvoru, 2 dl pomerančové šťávy, 1 dl červeného vinného octa, 10 dkg rozinek, 5 dkg cukru, 1 lžíci mleté skořice, 2 chilli papričky, 2 dkg loupaných mandlí.

Omyté švestky vypeckujeme a pokrájíme na kousky, cibuli na kostičky. Vše kromě mandlí vložíme do kastrolu a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme asi 30 minut, dokud švestky nezměknou. Na závěr vmícháme na proužky pokrájené mandle a ještě povařte 5 minut. Směs nalijeme do nahřátých sklenic a uzavřeme. Nechte vychladnout dnem vzhůru.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.