Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1/2 kg žlutých paprik, 1/2 kg červených paprik, 1/2 kg bílého hlávkového zelí, 1/2 kg bílé cibule, 1/2 kg červené cibule, 1/2 kg rajčat, 1/2 l vody, 1/8l octa, 14 g soli, 3,5 dkg cukru, 7 tablet umělého sladidla, 2 bobkové listy, 3 lžičky hořčičného semínka, 8 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření.

Papriky nakrájíme na proužky, rajčata na plátky, cibuli na kolečka a zelí na tenké nudličky.

Připrava nálevu:
Svaříme vodu s octem, solí a cukrem, přidáme umělé sladidlo, bobkový list, hořčičné semínko, pepř a nové koření a krátce povaříme a pak scedíme.

Zeleninu promícháme, naplníme ji do sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice uzavřeme a sterilujeme při 90 stupních asi 30 minut
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.