Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 1/2 - 2kg hub, 1/2 kg cibule, 1/2 kg paprik, olej, kečup malý, 2 malé rajské protlaky, sůl, pepř, chilli a česnek dle chuti.

Houby nakrájíme na větší kousky a uvaříme ve slané vodě 15 min. Jemně nakrájenou cibulku  necháme na oleji  zpěnit, přidáme 1/2 kg paprik umletých na masovém strojku i s vyteklou šťávou co pustí a přidáme k houbám a vaříme do měkka. Pak přidáme kečup, protlaky, sůl, pepř, chili, česnek - vše smícháme a už nevaříme. Plníme do sklenic a sterilujeme 30 min. při 85 st.C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.