Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 1/2 - 2kg hub, 1/2 kg cibule, 1/2 kg paprik, olej, kečup malý, 2 malé rajské protlaky, sůl, pepř, chilli a česnek dle chuti.

Houby nakrájíme na větší kousky a uvaříme ve slané vodě 15 min. Jemně nakrájenou cibulku  necháme na oleji  zpěnit, přidáme 1/2 kg paprik umletých na masovém strojku i s vyteklou šťávou co pustí a přidáme k houbám a vaříme do měkka. Pak přidáme kečup, protlaky, sůl, pepř, chili, česnek - vše smícháme a už nevaříme. Plníme do sklenic a sterilujeme 30 min. při 85 st.C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.