Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 kg tvrdších hub , 3 - 4 papriky (červená a zelená), 2 - 3 cibule, 8 dkg cukr, 1 dl oleje, 2,5 dl kečupu, 1 dl octa, 1 dl vody, 5 bobkových listů, 3 hřebíčky, 5 kuliček celého pepře, 5 kuliček nového koření.

Houby nakrájíme na plátky, papriky na proužky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Sterilujeme 20 min na 85 °C. Směs používáme pod maso nebo do guláše.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.

Prezidetn