Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.10 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg plecka, 15-20 dkg uzeného bůčku v tenkých plátcích, 10 dkg celeru, 1 větší mrkev, sůl, 4 celé pepře, 5 dkg slaniny (nebo10 dkg uzeného bůčku), 5 dkg másla, mletý pepř, sůl, plnotučná hořčice.

Plecko rozřízneme do plátu. Naklepeme (přes folii), osolíme, opepříme, potřeme mírně hořčicí, poklademe plátky uzeného bůčku a posypeme nastrouhanou mrkví s celerem. Náplň položíme k jednomu okraji plátu, stočíme a převážeme. Pečeme na slanině, podle potřeby podléváme, nakonec přidáme máslo. Roládu můžeme péct na nakrájené kořenové zelenině s cibulí.

Variace náplní: 10 dkg žampionů, lžíce másla, 2 vejce natvrdo, 10 dkg šunky (uzeného bůčku), sůl, 2 syrová vejce, hořčice, sůl.

Variace náplní: 10 dkg plátků uzeného bůčku, 4 rohlíky namočené v mléce, 1 žloutek, 1 vejce, kousek nasekané petržele, mletý pepř, sůl.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.