Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 1 l červeného vína, 2 lžíce octa, sůl, 6 celých pepřů, 1 bobkový list, 1 velká cibule nakrájená na plátky, 1 mrkev nakrájená na plátky, 2 snítky tymiánu.

Kýtu zbavíme blan, vykostíme, osolíme, stočíme, převážeme motouzem a vložíme do hrnce, kam nalijeme červené víno, přidáme ocet, sůl, pepř, bobkový list, cibuli, 2 snítky tymiánu a mrkev. Vaříme doměkka a pak zvěřinu vyjmeme a podáváme se šípkovou omáčkou, s polévkovým křenem nebo s hořčicovou nebo křenovou majonézou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.