Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg krkovice nebo masa z plece, 3-4 stroužky česneku, sůl, 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře.

Maso osolíme a potře důkladně rozetřeným česnekem. Uvaříme nálev (voda, trocha soli, pepř, nové koření, bobkový list). Maso dáme do hrnce a zalijeme vychladlým nálevem (musí být ponořené). Přikryjeme a necháme uležet v ledničce alespoň 3 dny. Pak maso vyjmeme, nálev vylijeme. Maso vaříme v osolené vodě s polévkovou zeleninou do měkka. Polévka je výborná, přidávají-li se do ni brambory. Uvařené maso se podává s křenovou omáčkou, nebo hořčicí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.