Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater ze zvěřiny, 1 cibule, mletý pepř, 5 dkg slaniny, 2 papriky, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička hladké mouky, 1 dl sladké smetany, 1dl kysané smetany (nebo 2 dl smetany dle výběru), sůl.

Játra předem namočená v mléce a opláchnutá nakrájíme na kostky, cibuli na větší kousky, slaninu nadrobno, paprikové lusky očistíme a nakrájíme na kostky. Slaninu rozškvaříme a zpěníme na ní cibuli, přidáme játra, osmahneme. Opepříme, posypeme mletou paprikou a moukou, zamícháme a osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme. Po 5 minutách přidáme papriku a dusíme dokud není vše měkké. Pak zalijeme smetanou, promícháme a prohřejeme. Nakonec osolíme

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.