Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater ze zvěřiny, 1 cibule, mletý pepř, 5 dkg slaniny, 2 papriky, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička hladké mouky, 1 dl sladké smetany, 1dl kysané smetany (nebo 2 dl smetany dle výběru), sůl.

Játra předem namočená v mléce a opláchnutá nakrájíme na kostky, cibuli na větší kousky, slaninu nadrobno, paprikové lusky očistíme a nakrájíme na kostky. Slaninu rozškvaříme a zpěníme na ní cibuli, přidáme játra, osmahneme. Opepříme, posypeme mletou paprikou a moukou, zamícháme a osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme. Po 5 minutách přidáme papriku a dusíme dokud není vše měkké. Pak zalijeme smetanou, promícháme a prohřejeme. Nakonec osolíme

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.