Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater z mladšího kusu, 1 větší cibule, 2-3 stroužky česneku, sůl, pepř, tlučený hřebíček, špetka muškátového květu, 10 dkg drobně pokrájených hub (žampióny), tuk.

Odleželá játra v kyselém mléce omyjeme, osušíme a usekáme co nejjemněji nebo pomeleme s cibulí a česnekem, přidáme tlučený hřebíček a muškátový květ a posekané houby. Vše promícháme a v horkém tuku za stálého míchání rychle opečeme. Směs přisolíme a opepříme a dáváme na topinky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.