Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg jater, 4 lžíce jemného kečupu, 10 dkg anglické slaniny, 4 stroužky česneku, 2 lžíce worcesteru, špetka chilli, sůl a pepř, olej.

Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme a vyndáme. Na oleji opečeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli. Můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolijeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou dusíme do měkka. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.