Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg jater, 4 lžíce jemného kečupu, 10 dkg anglické slaniny, 4 stroužky česneku, 2 lžíce worcesteru, špetka chilli, sůl a pepř, olej.

Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme a vyndáme. Na oleji opečeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli. Můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolijeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou dusíme do měkka. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.