Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg jater, 30 dkg cibule, sádlo, mouka, mletý pepř, bobkový list, několik zrnek nového koření, pepře, jalovce.

Játra nařežeme na plátky přibližně centimetr tlusté a jemně naklepeme. Posypeme pepřem, rozdrceným kořením a na dvě hodiny odložíme. Pak je poprášíme moukou, z obou stran na sádle osmahneme a vyndáme. Na stejném tuku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli. Játra, cibuli, koření a tuk dáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání vodou. Solíme až na talíři.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.