Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

15 dkg jater z mladého kusu, 1 menší cibuli, 2 lžíce worcesteru, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíci kečupu, 2 lžíce brusinkového kompotu, 4 lžíce červeného vína, 3 malé naběračky vývaru, sůl, pepř, olej na smažení.

Játra nakrájíme na plátky, namočíme do mléka a necháme odležet. Játra zprudka orestujte na rozpáleném oleji. Potom hotová játra zlehka osolíme a opepříme. Cibulku rozkrájenou na osminky a rozdělenou na sukýnky přidáme do pánve k játrům a zlehka orestujeme. Pak přidáme protlak, kečup, víno, brusinky, worcester a na závěr  vývar. Vše lehce provaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.