Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

15 dkg jater z mladého kusu, 1 menší cibuli, 2 lžíce worcesteru, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíci kečupu, 2 lžíce brusinkového kompotu, 4 lžíce červeného vína, 3 malé naběračky vývaru, sůl, pepř, olej na smažení.

Játra nakrájíme na plátky, namočíme do mléka a necháme odležet. Játra zprudka orestujte na rozpáleném oleji. Potom hotová játra zlehka osolíme a opepříme. Cibulku rozkrájenou na osminky a rozdělenou na sukýnky přidáme do pánve k játrům a zlehka orestujeme. Pak přidáme protlak, kečup, víno, brusinky, worcester a na závěr  vývar. Vše lehce provaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.