Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 -50 dkg jater, 1 cibule, máslo, 5 dkg slaniny, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 2 kuličky nového koření, 1 kostku cukru, sůl, 1 dl červeného vína.

Játra odblaníme, vymáčíme ve vodě a protáhneme slaninou. Játra dusíme 15 minut na rozpuštěném másle, trošku podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, kuličky pepře, kuličky nového koření a ještě chvíli dusíme. Nakonec přidáme kostku cukru, 1dl červeného vína, osolíme a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.