Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 -50 dkg jater, 1 cibule, máslo, 5 dkg slaniny, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 2 kuličky nového koření, 1 kostku cukru, sůl, 1 dl červeného vína.

Játra odblaníme, vymáčíme ve vodě a protáhneme slaninou. Játra dusíme 15 minut na rozpuštěném másle, trošku podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, kuličky pepře, kuličky nového koření a ještě chvíli dusíme. Nakonec přidáme kostku cukru, 1dl červeného vína, osolíme a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.

Prezidetn