Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg jater, olej, sůl.

Těstíčko: 2 vejce, sůl, 2 lžíce bílého vína, 4 lžíce polohrubé mouky.

Játra odblaníme, nakrájíme na menší kousky, na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Z vajec, soli, vína a mouky rozmícháme těstíčko. Plátky jater namáčíme do těstíčka, necháme okapat a hned vkládáme do rozehřátého tuku. Smažíme dozlatova.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.