Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.13 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Játra nakrájíme  na plátky, důkladně propláchneme a na několik hodin naložíme do mléka. Plátky jater vyjmeme z mléka, osušíme, můžeme zlehka naklepat, opepříme, obalíme buď klasicky v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka), nebo v těstíčku.Játra nemůžeme solit aby neztvrdly, proto osolíme více rozšlehané vejce.
 

Variace: můžeme použít variace receptů na řízky v trojobalu nebo v těstíčku – viz kapitola „Prase divoké – plátky“.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.