Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater z mladšího kusu, olej, 4 stroužky česneku, 1 větší cibule, 15-20 dkg hub, 4 větší rajčata, 2 zelené papriky, 6 celých pepřů, 3 zrna nového koření, ¼ l hovězího vývaru, jíška.

Odležená játra v kyselém mléce omyjeme a pokrájíme na plátky. Na pekáči rozehřejeme olej. Játra do něj vložíme spolu s pokrájenými stroužky česneku, nakrájenou cibulí a osmahneme. Přidáme houby (nebo žampióny), pokrájená rajčata, papriky a koření. Jakmile se šťáva z rajčat vysmahne, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Nakonec vše osolíme a opepříme. Šťávu zahustíme jíškou, necháme přejít var a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.