Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.64 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater z mladšího kusu, 7-10 dkg slaniny, 1 větří cibule, sůl, pepř olej, kelímek sladké smetany, mléko.

Játra nakrájíme na proužky, necháme asi hodinu namočené ve vodě. Játra propláchneme a naloží na 1/2-1 den do mléka. Játra vyjmeme, opláchneme a osušíme. Na pánvi opečeme pokrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme připravená játra a dusíme do měkka. Nakonec vše osolíme opepříme a přidáme smetanu, krátce povaříme. Můžeme zahustit jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.