Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.64 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater z mladšího kusu, 7-10 dkg slaniny, 1 větří cibule, sůl, pepř olej, kelímek sladké smetany, mléko.

Játra nakrájíme na proužky, necháme asi hodinu namočené ve vodě. Játra propláchneme a naloží na 1/2-1 den do mléka. Játra vyjmeme, opláchneme a osušíme. Na pánvi opečeme pokrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme připravená játra a dusíme do měkka. Nakonec vše osolíme opepříme a přidáme smetanu, krátce povaříme. Můžeme zahustit jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.