Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.17 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Středně velká játra, 1cibule, gulášové koření, majoránka, masox, olej, hladká mouka, 1 kelímek zakysané smetany.

Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky a gulášové koření. Podlijeme vodou, přidáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme zakysanou smetanu se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.