Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.96 (12 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Středně velká játra, 1cibule, gulášové koření, majoránka, masox, olej, hladká mouka, 1 kelímek zakysané smetany.

Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky a gulášové koření. Podlijeme vodou, přidáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme zakysanou smetanu se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.