Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.38 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Středně velká játra, 10-15 dkg anglické slaniny, žampióny, 1 větší cibule, olej, sůl, pepř, drcený kmín, majoránka.

Játra nakrájíme na malé kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu a žampióny na nudličky. Játra opečeme na oleji, opepříme, přidáme cibuli, slaninu, žampióny, kmín, majoránku a pomalu restujeme (asi 5minut). Nakonec játra osolíme. Můžeme podlít vývarem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.