Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.40 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater, 5-10 dkg slaniny, jíška, tuk, sůl, 1 větší cibule, mletý pepř, ústřicová omáčka, česnek.

Játra nakrájená na plátky (popř. hranolky) naložíme na 1-6 hodin do kyselého mléka, vyjmeme, omyjeme, osušíme, lehce potřeme ústřicovou omáčkou, utřeným česnekem a obalíme v mouce. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli na slanině, přidáme plátky (hranolky) jater a opečeme. Játra opékáme tak dlouho, až při vpichu neprosakuje krvavá šťáva. Ke konci opékání osolíme a opepříme a zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.