Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Kořínek ze spárkaté:  jazyk, plíce, srdce, slezina, 1/4 jater a ledvinky.
2 střední cibule,sádlo, sůl, lžíce kmínu, 1 kelímek zakysané smetany, 2 lžíce mouky.
Vývar z koření: 3/4-1 l vody, 10 celých pepřů, 5-6 zrn nového koření, 1-2 bobkové listy, 3-4 snítky tymiánu (nebo lžíce odrhnutého).

Omytý a očištěný  kořínek pokrájíme na drobnější kousky. Na tuk dáme zpěnit na kostičky pokrájenou cibuli, na ni vložíme připravený pokrájený kořínek, osolíme, okmínujeme a dusíme. Podle potřeby podléváme přecezeným vývarem z koření. Když je kořínek měkký, zahustíme omáčku smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku. Necháme přejít varem, podle chuti přidáme několik kapek octa nebo citronové šťávy.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.