Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Ledvinky zvěře spárkaté odblaníme, překrájíme napůl, zbavíme tuku a močových kanálků, důkladně ve vlažné vodě propláchneme. Dobré je takto připravené ledvinky namočit alespoň na 2 hodiny (nejlépe do druhého dne) do mléka, pak vyjmou a osušit. Nakrájíme-li ledvinky na plátky, ještě je v několika vodách vymáčíme. Můžeme je i spařit horkou vodou na závěr.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.