Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Ledvinky ze spárkaté, 10  dkg uzeného bůčku, sůl, pepř, 1 rajče, 4 vejce, 1/2 lžíce másla, petrželka.

Ledvinky nakrájíme na tenké plátky a vymáčíme. Uzený bůček nakrájíme na hranolky, opečeme a vyndáme z pánve. Rajče spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Ledvinky osmažíme na tuku z bůčku. Po 5 minutách podlijeme ledvinky 1/2 šálkem vody, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí. nakonec přidáme rajče. Na másle usmažíme míchaná vajíčka. Vajíčka klademe věncovitě na okraj mísy a posypeme je krájeným opečeným bůčkem a petrželkou. Doprostřed dáme dušené ledvinky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.