Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Ledvinky ze spárkaté, 2 lžíce másla, 1 lžíce na jemno posekané šalotky, 10-15 dkg na plátky nakrájených žampionů, nebo jiných hub, 2  lžíce očištěných a na jemno posekaných zelených paprik, 1 lžíce ústřicové nebo sojové omáčky, lžíce mouky, sůl a pepř.

Ledvinky nakrájíme na 1 cm silné plátky a vymáčíme. Na másle podusíme šalotky, houby a papriky. Přidáme pokrájené ledvinky a dusíme je do měkka za občasného míchání. Nakonec ochutíme ústřicovou nebo sojovou omáčkou. Mouku smícháme se solí, pepřem a 3 lžícemi vody. Vlijeme k ledvinkám a vše za stálého míchání povaříme do zhoustnutí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.