Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Srdce ze spárkaté, kousek slaniny, 1 menší cibule, hladká mouka, sůl, kmín, pepř.
Srdce očistíme, zbavíme vnitřních vazů, rozkrojíme na polovinu, pořádně vypláchneme. Nakrájíme na kostky nebo nudličky. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na jemno. V tlakovém hrnci rozškvaříme slaninu a na ni osmahneme cibuli. Vložíme srdce a opečeme, osolíme, opepříme, dáme trošku drceného kmínu, podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a dusíme 45 minut. V kastrolu uděláme na trošce tuku z mouky zásmažku, nalijeme podušené srdce, zředíme vodou. Dobře mícháme, aby se neudělaly žmolky. Provaříme a dochutíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.