Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.60 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Srdce, 2 bobkové listy, 8 celých pepřů, 8 dkg dobře vyuzené slaniny, 5 dkg tuku, sůl.
Srdce rozřízneme na polovinu, odstraníme povrchový tuk a vnitřní šlachy. Každou polovinu ještě nařízneme a vyrovnáme do plátu. Dobře omyjeme. Protáhneme několika klínky slaniny, ostatní slaninu necháme v tenkých plátcích. Na pekáči rozehřejeme máslo nebo jiný tuk, vložíme na to několik lístků slaniny, osolené a připravené srdce, přidáme koření, zbylou slaninu dáme navrch a upečeme doměkka. Podle potřeby podléváme. Měkké srdce vyjmeme, pokrájíme na tenké proužky a přelijeme šťávou. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.