Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny, mletý pepř, sůl.

Náplň: strouhaný křen, máslo, kousek uzeného bůčku (nebo párek).

Strouhaný křen utřeme s máslem na hustou kaši. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme křenovou směsí asi 1 cm, vložíme kousek uzeného bůčku nebo párku a zabalíme jako ptáčka. Dáme do vymazaného pekáče, podlijeme vodou a přikryté pečeme. Měkké odklopíme a dopečeme dočervena.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.