Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  sádlo, 1 cibule, hladká mouka, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list, sůl.

Náplň: 10 dkg šunky, 4 lžíce plnotučné hořčice,  2 malé kyselé okurky, 10 dkg plátků slaniny, 1 vařené vejce.

Plátky masa naklepeme a osolíme. Každý plátek potřeme hořčicí, do jeho středu položíme plátek slaniny, plátek uzeného masa, čtvrtku vajíčka a půl malé okurky. Plátky pečlivě zabalíme. Hotový balíček sepneme párátkem nebo převážeme potravinářským provázkem. Na povrchu ještě posolíme a obalíme v mouce a na sádle po všech stranách opečeme. Pak je vyjmeme, udržujeme v teple, v témže sádle osmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli a vrátíme zpět závitky. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.