Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  1 dl světlého piva, 5 dkg másla, 1 cibule, olej,   tymián dle chuti.

Náplň: 4 velké nebo 8 menších masáků, 4 plátky šunky, mletý kmín, mletý pepř, sůl.

Na pánvi mírně osmažíme očištěné, osolené a okmínované celé hlavy masáků po obou stranách.
Plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, na každou porci položíme plátek šunky a obložíme ji osmaženými masáky. Plátky masa zabalíme, zpevníme  párátky a vložíme do pekáče, ve kterém jsme rozehřáli máslo a jemně posypeme tymiánem. Na pánvi, na které jsme smažili hlavy masáků zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené nohy masáka a krátce osmažíme. Když se voda, kterou houby během smažení pustily, téměř odpaří, zalijeme směs pivem, krátce prohřejeme a přidáme do pekáče k masu. Pečeme do změknutí. Během pečení závitky obracíme a můžeme ještě podlévat pivem.  

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.