Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty ze zvěřiny,  2 papriky-kozí rohy, 1cibule, hladká mouka, grilovací koření, cukr, 1 dl smetany, bobkový list, sůl, tuk.

Náplň: 1 jablko, hořčice, 4 plátky slaniny, mletý pepř.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na plátek položíme čtvrtku jablka obalenou plátkem slaniny. Plátek masa zabalíme a upevníme párátky. Okořeníme grilovacím kořením a opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibulku a zbytek jablka. Orestujeme, podlijeme a dusíme s bobkovým listem a paprikou. Omáčku podle chuti mírně osladíme, zahustíme smetanou a moukou a krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.