Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty ze zvěřiny,  2 papriky-kozí rohy, 1cibule, hladká mouka, grilovací koření, cukr, 1 dl smetany, bobkový list, sůl, tuk.

Náplň: 1 jablko, hořčice, 4 plátky slaniny, mletý pepř.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na plátek položíme čtvrtku jablka obalenou plátkem slaniny. Plátek masa zabalíme a upevníme párátky. Okořeníme grilovacím kořením a opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibulku a zbytek jablka. Orestujeme, podlijeme a dusíme s bobkovým listem a paprikou. Omáčku podle chuti mírně osladíme, zahustíme smetanou a moukou a krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.