Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžičky sladké papriky, olej, sůl.

Náplň:  1 lžíce hořčice, 2 lžíce strouhaného křenu, 20 dkg paprikové klobásy (nebo podle chuti jiné klobásy), pepř, sůl.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí s křenem a vložíme půlky klobásy. Plátky zavineme, převážeme nití a potřeme rozmačkaným česnekem. Cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme paprikou, vložíme závitky, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.