Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  sůl, pepř, tuk, 1 dl červeného vína, 1 kelímek zakysané smetany, 2 lžíce rajčatového protlaku, jíška.

Náplň: 2 lžíce hořčice, sladká paprika, 4 tenčí plátky slaniny, 1 větší cibule, kyselá okurka, 4 tenčí pórky, 2 lžíce ústřicové nebo sójové omáčky.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, posypeme paprikou a lehce potřeme ústřicovou omáčkou. Na plátky poklademe plátek slaniny, kousky pokrájené cibule, proužky kyselé okurky, delší kousek pórku. Plátky svineme, převážeme nití, posolíme a osmahneme na tuku. Podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Přidáme červené víno, protlak a kysanou smetanu, podusíme a zahustíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.