Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 větší plátky z kýty zvěřiny,  5 dkg másla, 10 dkg kořenové zeleniny, 1 cibule, 1 bobkový list, 4 kuličky nového koření, 8 kuliček pepře, hladká mouka, 2 dl červeného vína, sůl.

Náplň: 10 dkg uzeného masa, slanina, 1 cibule.

Plátky, naklepeme a osolíme. Na každý plátek položíme kousek uzeného masa, čtvrtku cibule, stočíme je a převážeme nití nebo sepneme párátky. Na másle zpěníme 1 cibuli pokrájenou na drobno, přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, kousek pokrájené slaniny, nové koření, pepř, bobkový list promícháme. Vložíme závitky a z obou stran je osmažíme, podlijeme vodou a dusíme. Měkké závitky vyndáme, šťávu zahustíme, zalijeme vínem a povaříme. Omáčku přelijeme přes závitky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.