Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky kýty nebo hřbetu mladé zvěřiny, 3 lžíce oleje, 1 lžíce piva 1 lžička hořčice, sůl, ¼ lžičky mletého pepře, 1 stroužek česneku, 2 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 lžíce másla, 1/2 lžičky sladké papriky, ústřicová omáčka.

Smícháme olej, hořčici, 1/2 lžičky soli a pepř. Oloupaný česnek prolisujeme a vmícháme do marinády. Lehce naklepané plátky potřeme marinádou, položíme na sebe a necháme proležet v chladu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Papriky rozkrojíme na polovinu, odstraníme semínka, omyjeme a nakrájíme na nudličky Rozehřejeme máslo a cibuli s paprikami na něm osmahneme. Přidáme 1/2 lžičky soli, mletou papriku, zalijeme 2 lžícemi vody a pod pokličkou dusíme 10 minut. Omáčku dochutíme ústřicovou omáčkou. Plátky položíme na gril a grilujeme je po každé straně 5 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.