Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky kýty nebo hřbetu mladé zvěřiny, 3 lžíce oleje, 1 lžíce piva 1 lžička hořčice, sůl, ¼ lžičky mletého pepře, 1 stroužek česneku, 2 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 lžíce másla, 1/2 lžičky sladké papriky, ústřicová omáčka.

Smícháme olej, hořčici, 1/2 lžičky soli a pepř. Oloupaný česnek prolisujeme a vmícháme do marinády. Lehce naklepané plátky potřeme marinádou, položíme na sebe a necháme proležet v chladu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Papriky rozkrojíme na polovinu, odstraníme semínka, omyjeme a nakrájíme na nudličky Rozehřejeme máslo a cibuli s paprikami na něm osmahneme. Přidáme 1/2 lžičky soli, mletou papriku, zalijeme 2 lžícemi vody a pod pokličkou dusíme 10 minut. Omáčku dochutíme ústřicovou omáčkou. Plátky položíme na gril a grilujeme je po každé straně 5 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.