Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg mladé zvěřiny, 1,5 dl piva, 1 lžíce medu, 1 lžička citronové šťávy, 1/2 lžičky chilli koření, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, vložíme do misky a zalijeme směsí z piva, citronové šťávy, medu, soli a koření. Necháme v ledničce naložené alespoň jeden den (plátky za tu dobu alespoň jednou obraťte). Plátky vyjmeme z marinády, grilujeme (variantou je pečení v troubě) a potíráme marinádou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.