Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Kýta z divokého selátka (cca 1,5 kg, bez kosti), 2 stroužky česneku, 4 lžíce bílého jogurtu, 2 lžíce nasekaného tymiánu, 2 lžíce nasekaného rozmarýnu, sůl, pepř.

Kýtu omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme, nasekáme a utřeme s trochou soli. Přidáme jogurt a bylinky a důkladně promícháme. Směsí potřeme kýtu, zabalíme ji do potravinářské fólie a necháme přes noc marinovat v lednici. Druhý den napíchneme na grilovací jehlu, ovineme provázkem, osolíme a opepříme. Grilujeme cca 50 až 60 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.