Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mladé zvěřiny (kýta, hřbet ze spárkaté, kachní prsa), červená kapie, sůl, pepř, tvrdý sýr, hladká mouka, 2 vejce, strouhanka.

Maso nakrájíme na kostky, opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Necháme vychladnout. Střídavě napichujeme na jehly maso, červenou papriku a kousky sýra. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném tuku jako řízek ze všech stran.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.