Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mladé zvěřiny (kýta, hřbet ze spárkaté, kachní prsa), červená kapie, sůl, pepř, tvrdý sýr, hladká mouka, 2 vejce, strouhanka.

Maso nakrájíme na kostky, opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Necháme vychladnout. Střídavě napichujeme na jehly maso, červenou papriku a kousky sýra. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném tuku jako řízek ze všech stran.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.