Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg kýty z muflončete, 12 dkg slaniny, 5 dkg másla, olej, česnek, citron, pepř, sůl, zelená petrželka.

Odblaněnou a odleželou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, zakapeme olejem a necháme do druhého dne v chladu uležet. Maso napichujeme na jehlu střídavě s kolečky cibule a grilujeme. Na talíři je zakapeme máslem a ozdobíme sekanou petrželkou a plátkem citronu. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.