Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg kýty z muflončete, 12 dkg slaniny, 5 dkg másla, olej, česnek, citron, pepř, sůl, zelená petrželka.

Odblaněnou a odleželou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, zakapeme olejem a necháme do druhého dne v chladu uležet. Maso napichujeme na jehlu střídavě s kolečky cibule a grilujeme. Na talíři je zakapeme máslem a ozdobíme sekanou petrželkou a plátkem citronu. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.