Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg kýty z mladé zvěřiny, sůl, 3 stroužky česneku, mletá paprika, pepř, 12 dkg anglické slaniny, 20 dkg dunajské klobásy (nebo jiné), 12 dkg cibule, olej.

Kýtu nakrájíme na kostky, mírně naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, opaprikujeme, opepříme, pokropíme olejem a necháme v chladu odležet. Na jehlu napichujeme kousky masa, plátky anglické slaniny, plátky dunajské klobásy, plátky cibule. Grilujeme na roštu, nebo dáme péct do trouby na otevřená pekáč. Občas podléváme. Nakonec špízy v troubě krátce ogrilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.