Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg kýty z mladé zvěřiny, sůl, 3 stroužky česneku, mletá paprika, pepř, 12 dkg anglické slaniny, 20 dkg dunajské klobásy (nebo jiné), 12 dkg cibule, olej.

Kýtu nakrájíme na kostky, mírně naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, opaprikujeme, opepříme, pokropíme olejem a necháme v chladu odležet. Na jehlu napichujeme kousky masa, plátky anglické slaniny, plátky dunajské klobásy, plátky cibule. Grilujeme na roštu, nebo dáme péct do trouby na otevřená pekáč. Občas podléváme. Nakonec špízy v troubě krátce ogrilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.