Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 větší plátky z kýty (sele, kolouch, mladé srnčí), 1 krůtí prsa, 20-30 dkg slaniny, 2 velké cibule, 2 velké papriky, sůl, pepř, olej, hořčice, grilovací koření.

Plátky lehce naklepeme a nakrájíme přes vlákna na malé čtverečky. Krůtí prsa též nakrájíme na čtverečky. Papriku nakrájíme na stejný počet dílů jako slaninu, cibuli rozčtvrtíme a rozloupeme na plátky. Napichujeme střídavě na jehlu, nakonec potřeme hořčicí, osolíme a okořeníme. Dáme péct do trouby na otevřená pekáč, občas podléváme. Nakonec špízy v troubě krátce ogrilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.