Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 větší plátky z kýty (sele, kolouch, mladé srnčí), 1 krůtí prsa, 20-30 dkg slaniny, 2 velké cibule, 2 velké papriky, sůl, pepř, olej, hořčice, grilovací koření.

Plátky lehce naklepeme a nakrájíme přes vlákna na malé čtverečky. Krůtí prsa též nakrájíme na čtverečky. Papriku nakrájíme na stejný počet dílů jako slaninu, cibuli rozčtvrtíme a rozloupeme na plátky. Napichujeme střídavě na jehlu, nakonec potřeme hořčicí, osolíme a okořeníme. Dáme péct do trouby na otevřená pekáč, občas podléváme. Nakonec špízy v troubě krátce ogrilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.