Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

½ kg mladé zvěřiny zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 10 dkg menších tvrdých rajčat, hlavičky žampionů, cibule, tlučený jalovec, mletý pepř, sůl.

Maso odblaníme, nakrájíme na malé plátky, osolíme, opepříme, potřeme tlučeným jalovcem. Napichujeme na kovové jehly střídavě s plátky cibule, žampionů a kousky rajčat. Můžeme přidat i kousky šunky. Špízy grilujeme na roštu nebo opékáme na pánvi.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.