Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

½ kg mladé zvěřiny zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 10 dkg menších tvrdých rajčat, hlavičky žampionů, cibule, tlučený jalovec, mletý pepř, sůl.

Maso odblaníme, nakrájíme na malé plátky, osolíme, opepříme, potřeme tlučeným jalovcem. Napichujeme na kovové jehly střídavě s plátky cibule, žampionů a kousky rajčat. Můžeme přidat i kousky šunky. Špízy grilujeme na roštu nebo opékáme na pánvi.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.