Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg mladé zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 2-3 cibule, 10 dkg anglické slaniny, sůl, pepř, olej, kousek másla, 2 lžíce Staré myslivecké.

Zvěřinu odblaníme, nakrájíme na kostky lehce naklepeme. Cibuli a slaninu nakrájíme na plátky. Střídavě napichujeme na jehly slaninu, zvěřinu a cibuli. Osolíme a opepříme a grilujeme nebo pečeme v troubě v otevřeném pekáči do měkka. Nakonec pokropíme Myslivcem, přidáme kousek másla a šťávu prohřejeme a přelijeme na špízy.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.